Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Ομάδα Ποδοσφαίρου Δημ. Σχ. Ποδοχωρίου




Μεγάλη επιτυχία για την Ομάδα Ποοδοσφαίρου του Δημ. Σχολείου του χωριού μας, αφού διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση μεταξύ δεκατεσσάρων ομάδων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Παγγαίου. Πέρυσι στην ίδια διοργάνωση είχε κατακτήσει την πρώτη θέση.

Στα προκριματικά του Β' Ομίλου που διεξήχθησαν στις 2 και 3 Μαϊου κατέλαβε την δεύτερη θέση (15 β.) , πίσω από το Δ.Σ. Αμισιανών(16 β.) από το οποίο έχασε (1-3), αλλά επιβλήθηκε των Δημοτικών Σχολείων Μελισσοκομείου(6-1), Παλαιοχωρίου(6-0), Οφρυνίου(5-0), 1ου Νεάς περάμου(4-0) και 2ου Ελευθερούπολης(2-0). Την βαθμολογία και των δύο ομίλων μπορείτε να δείτε εδώ.


Στα προημετελικά βρέθηκε αντιμέτωπο με το Δ.Σ. Κοκκινοχώματος το οποίο κέρδισε με σκορ 5-4 με μεγαλη ανατροπή, αφού το Σχολείο μας βρέθηκε να χάνει με 0-3.

Στα ημιτελικά βρέθηκε αντιμέτωπο με το 3ο Δ.Σ. Ελευθερούπολης και μετά από έναν επεισοδειακό αγώνα με μεγάλες ανατροπές, κέρδισε στα πέναλτυ 5-4. Ο κανονικός αγώνας έληξε 4-4, με το Σχολείο μας αρχικά να προηγείται δύο φορές 2-0 και 3-2, αλλά βρέθηκε να χάνει 3-4 και να ισοφαρίζει κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο. 



 
Στον ΜεγάλοΤελικό, στις 24 Μαϊου η ομάδα του Σχολείου μας αγωνίστηκε με το Δημ. Σχολείο Αμισιανών. Παρά την  πολύ καλή προσπάθεια των παιδιών (1-2) στο ημίχρονο, τελικά  ηττήθηκε  (2-5) από το ανώτερο αγωνιστικά Δημ.Σχολείο Αμισιανών.




Και η καλύτερη φάση του αγώνα νικητές και ηττημένοι μια αγκαλιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου